Het kan wel duurzaam!

Wij verkopen duurzame kleding, producten voor persoonlijke verzorging & hygiene

GreenGirlz staat voor duurzaam en verantwoord, dat betekend we continu werken aan de integratie van ,  aan integratie van duurzame en verantwoorde werkwijzen in onze processen. Onze kleding en onze producten zijn vriendelijk voor de planeet en voor de degene die ze draagt.

Om dit te bereiken gebruiken we in onze nieuwe producten enkel biologische en wollen stoffen, doen we aan upcycling; Voor onze upcyling gebruiken we veelal met wol en katoen uit diverse kringloop winkels. En zelfs van klanten krijgen we regelmatig hiervoor stoffen en wol. Zo gaan we duurzaam te werk. 

NOG meer duurzaamheid:

95% van de stoffen die we gebruiken hebben een GOTS keurmerk en label, in uitzonderlijke gevallen is het helaas niet mogelijk om 100% GOTS gecertificeerd te zijn. We geven dat dan duidelijk aan in de shop.

Naast de stoffen, proberen we ook zo duurzaam mogelijk te werken, we voorkomen extra printwerk, en binnenkort kunnen we papierloos patronen overzetten. Moeten we wel papier gebruiken dan zorgen we natuurlijk dat dit een ecologisch keurmerk is.  

Onze verzend dozen zijn dozen die al een eerder leven hebben gehad. Wij zijn continu aan het kijken om de duurzaamheid verder te vergroten heeft u tips laat het ons weten ! 

Scroll naar top