Green Girlz

Wie is het gezicht achter Green Girlz?

Mijn naam is Sabrina en ben momenteel 34 jaar oud en mama van 5 geweldige kinderen. Ik heb altijd duurzaamheid hoog in het vaandel gehad, ook als was dit erg verwaterd met de komst van mijn 2 kleinste meiden.

Sinds de jongste het jaar gepasseerd is ben ik me er weer steeds meer in gaan verdiepen, en ben eerst met Green Girlz begonnen als eigen kledingmerk. Hier kwam ik al snel achter dat dit nou niet echt mijn passie was. Alhoewel ik het naaien superleuk vind, is dit toch het leukste als ik het voor mijn eigen kinderen deed.

Toen stond Green Girlz even stil en zat ik druk na te denken wat ik nou echt graag deed in het leven. Daar kwam onder andere uit dat ik graag kleine ondernemers meer kansen in de huidige toch al volle markt wou bieden.

Hieruit ontstond de verdere verwerking van www.severn-design.nl, hiermee geef ik kleinere bedrijven de mogelijkheid om toch een sterke branding neer te kunnen zetten, zonder de torenhoge kosten en grote hoeveelheden.

Ergens hier tussen heb ik ook het idee van de www.duurzamemarkt.eu opgezet en kreeg ik geweldige partners hierin van Juul en Soof en Mnon wraps and more!

Maar toch bleef Green Girlz kriebelen!!

Op een gegeven moment dacht ik zou het niet super zijn om het concept van De duurzame markt door te brengen naar een soort Etsy/Bol.com idee. En daar onstondt het shop in shop idee van Green Girlz!

Ik vind het nu al superleuk en hoop ook zeker nog veel groter te groeien in dit concept.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *