Over ons

Duurzame kinderkleding

Hand gemaakt

Mijn naam is Sabrina en ik ben 35 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en 5 kinderen <3 Een heerlijk rumoerig leven. Ik ben fulltime thuis mama en ben Green Girlz gestart om mijn liefde voor naaien en duurzaamheid een plekje te geven. Ik hoop dat jullie net zoveel van mijn creaties genieten als dat mijn kinderen doen. 

Liefs 
Sabrina

Duurzaamheid en handmade

Al onze tricots & katoentjes zijn GOTS Gecertificeerd, en onze linnen bestaat alleen uit linnen. Deze stoffen zorgen voor zo min mogelijk impact op de aarde en zijn daarom zeer duurzaam. De wollen die we gebruiken zijn muslin vrij en staan voor een goed leven van de diertjes <3 

Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationaal keurmerk die eisen stelt aan zowel de productie van de vezels als de verder verwering ervan tot kledingstukken. Tenminste 70 procent (te herkennen aan de tekst Made with organic) of minstens 95 procent (te herkennen aan de tekst Organic) van het kledingstuk moet uit biologisch geproduceerde materialen bestaat.

Mijn ervaring

Ik naai momenteel al meer dan 6 jaar, wat begon als een kerstjurkje voor mijn dochter op de eettafel is uitgegroeid tot een naai atelier met alles erop en aan. Mijn passie zit in het bedenken ontwerpen en uitvoeren van alle kleding stukken. Ik zoek alles zorgvuldig bij elkaar en naai alles met zorg in elkaar. Al mijn kinderen genieten van de kleding stukken die ook zeker een langere tijd meegaan en niet meteen vaal worden na een paar keer dragen.

Passie

Fashion is the armor to survive the reality of everyday life