Even voorstellen: GreenGirlz is de naam

De naam Green Girlz is ontstaan na een brainstorm sessie met mijn zusje waarmee ik oorspronkelijk de shop zou opzetten.

Overduidelijk staat Green in onze naam voor duurzaam en verantwoord ondernemen, wat een belangrijke kernwaarde is voor mij en natuurlijk ook voor het bedrijf.  Voornamelijk zal ik GOTS gecertificeerde stoffen gebruiken en veel aan upcycling doen. 

Het Girlz in onze naam van de shop stond oorspronkelijk voor mijn zusje en ik. Door haar drukke bezigheden hebben we besloten dat ik de shop zou verder zetten. Wel helpt mijn oudste dochter vaak met het maken van scrunchies. Zo is het toch een beetje een Girlz thing!

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we de naam Green Girlz hebben kunnen behouden en ook toepasselijk blijft! Oja ik ben Sabrina. 

Blijf op de hoogte

Aanbiedingen, nieuwe unieke kledingstukken en het laatste nieuws en tips

Ik ben Sabrina

Mijn naam is Sabrina, ik ben 33 jaar en mama van 5 kinderen. Geen idealist of milieu activist, maar duurzaamheid is wel erg belangrijk voor mij en mijn partner.

Daarom ben ik een eigen kleding lijn gestart voor mijn kids. In mijn zoektocht naar de beste merken en hoe je het best duurzaam en verantwoordelijk kan gaan leven, ben ik veel dingen tegen gekomen. Dingen die ik nu kan gebruiken in mijn eigen duurzame producten en een zero waste levensstijl zo bereikbaar, zonder dat het oubollig wordt. Mijn kids willen hip zijn! 

Dit doe ik door gebruik te maken van Gots gecertifeerde stoffen, maar ook door bijvoorbeeld upcyclen van stoffen uit bijvoorbeeld de kringloop.

Scroll naar top