Eco-vriendelijke Romper met Schattige Babydraak – Unisex Baby Romper

 25,00

Ontdek onze eco-vriendelijke romper met een betoverend ontwerp van een schattige babydraak die vredig in een dekentje slaapt. Perfect voor zowel meisjes als jongens, deze unisex baby romper is gemaakt van 100% biologisch katoen, wat zorgt voor ultiem comfort en zachtheid voor de gevoelige huid van je kleintje. Ons duurzame productieproces garandeert dat je een milieuvriendelijke keuze maakt, zonder in te boeten op stijl of kwaliteit.

Met een praktische envelophals en drukknoopsluiting aan de onderkant, is het aan- en uittrekken een fluitje van een cent. Het schattige babydraakontwerp is een echte blikvanger en zal zeker bewondering oogsten. Ideaal als kraamcadeau of als een schattige toevoeging aan de garderobe van je baby.

Kies voor duurzaamheid en stijl met onze eco-vriendelijke romper – waar schattigheid en milieuvriendelijkheid samenkomen.

Belangrijkste kenmerken:

100% biologisch katoen
Schattig babydraakontwerp
Unisex, geschikt voor zowel meisjes als jongens
Praktische envelophals en drukknoopsluiting
Milieuvriendelijk en duurzaam
Geef je baby het beste met onze eco-vriendelijke romper en draag bij aan een betere wereld, één schattige outfit tegelijk!

Onze producten worden met zorg vervaardigd zodra je bestelt, wat betekent dat de levering iets langer kan duren. Deze op aanvraag-benadering minimaliseert overproductie en weerspiegelt onze toewijding aan duurzame praktijken. Bedankt dat je bewust kiest!

Size Guide

Extra informatie

Gewicht N/B