BOGO Juli: Koop Citrus Twist en Krijg Align Gratis!

Oorspronkelijke prijs was: € 72,67.Huidige prijs is: € 38,67.

BOGO Juli: Koop Citrus Twist en Krijg Align Gratis!

Ontdek het geluk in jezelf met dōTERRA’s Citrus Twist* en dōTERRA Align™. Deze unieke blends zijn perfect om je dag een verfrissende en centrerende boost te geven. Profiteer van deze beperkte actie en breng een vleugje zonneschijn en balans in je leven.

Citrus Twist – Verfrissend en Verjongend:* Citrus Twist is een levendige citrusmix die rustige, verkwikkende en verjongende momenten verwelkomt. Perfect voor gebruik thuis, op kantoor of in de auto, deze frisse, zonnige blend helpt je om je altijd en overal verfrist en verkwikt te voelen. De combinatie van Wild Orange, Litsea, Lemongrass en Ginger zorgt voor een heerlijke geurervaring.

Gebruikstips voor Citrus Twist:

  • Verspreid in huis om een verfrissende sfeer te creëren.
  • Gebruik in de auto voor een verkwikkende rit.
  • Breng aan op polsen en nek voor een onmiddellijke oppepper.

dōTERRA Align™ – Geaard en Doelbewust: Voel je geaard en handel doelbewust met dōTERRA Align™, een centrerende blend die zelfacceptatie en vertrouwen bevordert. Perfect voor momenten van zelfreflectie en groei, deze blend opent deuren naar eindeloze mogelijkheden. De mix van Bergamot, Coriander, Marjoram, Peppermint, Geranium, Basil, Rose en Jasmine in Fractionated Coconut Oil helpt je om je focus en balans te vinden.

Gebruikstips voor dōTERRA Align:

  • Breng aan op je borst, polsen en nek om de voordelen te ervaren.
  • Gebruik tijdens meditatiesessies voor extra focus en innerlijke rust.
  • Breng aan voor belangrijke gesprekken of presentaties om je zelfvertrouwen te vergroten.

Haal het meeste uit deze zomer met dōTERRA Citrus Twist* en dōTERRA Align™. Deze BOGO-actie biedt je de perfecte kans om deze twee krachtige blends te ontdekken en te integreren in je dagelijkse routine. Voel je verfrist, geaard en klaar voor elke uitdaging!


*Tijdelijk actieproduct

Extra informatie